29 dec hotspot hutspot schiejam

we hebben het al getest en het is tof! velke laatste vrijdag van de maand voortaan hotspot hutspot schiejam om 18:00 uur.

sluit je werkweek af met lekker eten, een drankje en goeie jazz olv henri noorlander. geen entreekosten, dus gratis en voor iedereen toegankelijk, ook als je geen geld hebt. een tafeltje reserveren is handig . mede mogelijk gemaakt door het de grootfonds en fonds schiedam vlaardingen.

slim om te reserveren op https://hotspothutspotschieham.nl

Het Jadi Peperzak kwartet is een spannende nieuwe jazzgroep gevestigd in Rotterdam, geleid door gitarist/componist Jadi Peperzak. Met Kasyfi Kalyasyena op piano, Sulav Maharzan op contrabas en Rafael Slors op drums.

Het repertoire van de groep bestaat uit originele moderne composities van Jadi Peperzak met een vleugje traditie geïnspireerd door legendes als Pat Metheny, Duke Ellington, Kurt Rosenwinkel, John Scofield en Bill Evans.

Jadi koos zijn bandleden op basis van het feit dat iedereen zijn unieke stijl en achtergrond heeft. Het ensemble verbindt al hun verschillende stijlen samen om als groep een unieke en dynamische mix te vormen.
Bezetting

Jadi Peperzak – guitar
Kasyfi Kalyasyena – piano
Sulav Maharzan – bass
Rafael Slors – drums