start koningsnacht in stijl: gratis concert hotspot hutspot schieham 26 april 18:00

Jernej Bregar TeaforTrio:
Als u zich wilt onderdompelen in muziek van Wayne Shorter, Monk en Henderson…dan mag u 26 april dit concert niet missen. de avond voor koningsdag. Grote talenten, aan het begin van hun carriere en een gastspeler die
al op North Sea Jazz heeft gespeeld ….wat wil je nog meer?
Wees erbij! 26 april, aanvang 18.00 uur, reserveren is aan te raden op www.hotspothutspotschieham.nl

Jernej Bregar:
Jernej Bregar startte zijn 6 jaar durende muziekopleiding op de Ljubljana Waldorf School. Van 2013 tot 2016 was hij lid van de SOS Junior Orchestra en toerde hij door Bosnië, Servië en
Slovenië. Zijn opleiding vervolgde hij in 2016 op het Ljubljana Conservatory of Music and Ballet en slaagde als beste leerling van zijn lichting. In 2020 auditeerde hij voor The Big Band RTV Slovenia en performde hij als solist.
In 2021 zette hij zijn opleiding voort in Rotterdam bij ’t Codarts Conservatorium. Hij heeft in Nederland bij verschillende gelegenheden opgetreden, waaronder ’t North Sea Jazz Festival 2023.

TeaforTrio:
Wordt gevormd door zeer getalenteerde studenten en graduates van Codarts R’dam.

Line-up:
Pablo Rizo : piano
Sulav Maharzan : double bass
Laurens Buijs: drums
Opmerkelijk is hun persoonlijke connectie en chemie, waardoor
een intieme en tegelijkertijd opwindende sfeer wordt neergezet, een absolute jazzervaring voor de jazzliefhebber en luisteraar.
Want beleef niet alleen de muziek van deze “ jazzcats” , maar geniet ook van hun. kunstenaarschap en interpretatie van de jazz.